top of page

UN COS DÈBIL DEBILITA AL SEU ESPERIT

ESQUENA

SANA

Està pensada per a les persones que pateixen dolor al tronc, a causa del estrès de la vida diària, al ritme sedentari, a les males postures i mals hàbits en general.

 

Són classes suaus, de grup reduït i adequades al ritme del grup; amb l'objectiu de reduir el dolor i tenir una millor postura corporal.

BENEFICIS:

  1.  TEMPS PER TU: el més important. Et dedicaràs temps personal, temps de cura propi, d'atenció cap a tu i cap al teu cos. Tindràs un espai on desconnectar i connectar amb tu mateix/a, on passar una bona estona, on guanyar salut.

  2. CONTROL POSTURAL: És la base per a què els nostres músculs i articulacions desenvolupin la seva funció d'una manera òptima.

  3. FÀCIL: Adaptada a qualsevol edat i nivell. No cal ser un expert per practicar-ho.

  4. PREVENCIÓ: Prevé futures molèsties i lesions que puguin condicionar la teva vida.

  5. RESPIRACIÓ: Oxigenar correctament els teixits és de vital importància. A més, aconseguiràs millorar l'estrès i per tant relaxar-te.

  6. ESTIRAMENTS: Estira la musculatura i redueix la tensió de tota l'esquena. Els nostres músculs es van "engarrotant" amb el pas del temps i la tensió afegida de l'estrès i el treball. Guanyar flexibilitat ens ajuda a mantenir-nos àgils i ens aporta benestar.

  7. FORÇA MUSCULAR: Guanyaràs to muscular, no només de la musculatura de l'esquena, sinó també de cames i braços. Tenir més resistència et permetrà afrontar millor les situacions cotidianes de la teva vida.

  8. MOBILITAT ARTICULAR: Treballarem la mobilitat de totes les articulacions del cos en tota la seva amplitud; el que no s'utilitza, s'oxida!

Instructora: MARIA VERDÉS (fisioterapeuta i osteòpata)

Horari: DIMECRES DE 18H A 19H

Preu: 35€/mensuals

Què necessites: ROBA CÒMODA, MÀRFEGA I MANTA (hivern)

bottom of page