top of page

About Us

Busquem professionals que, com nosaltres,  estiguin compromesos amb la seva feina. Dedicats a donar qualitat en els seus serveis, que els importi escoltar als pacients i treballin de manera col·laborativa per proporcionar un enfocament holístic en el tractament.

 

Volem en el nostre equip persones que es preocupin pel benestar físic, mental i emocional dels pacients, creant així un entorn càlid i acollidor on es sentin còmodes i confiats en el seu procés de curació.

La nostra història va començar amb la passió per ajudar les persones. Així doncs, per ser part del nostre equip, és necessari treballar en base a aquestes premises. 

Escriu-nos o truca'ns per obtenir més informació!​

IMG_20190607_091519_edited.jpg

La nostra filosofia

La filosofia del centre va encaminada a tractar no solament la patologia, sinó a la persona en sí, oferint professionalitat i un tractament totalment personalitzat i individualitzat.

 

Des de l'inici hem treballat per donar als pacients un estàndard altíssim d'excel·lència: des del diagnòstic fins la recuperació i per suposat el manteniment. 

QUÈ ÉS
EPIPHYSIS?

Volem ser persones expertes en

millorar el benestar i la qualitat de vida.

Epiphysis va obrir les portes a Les Borges Blanques el 2016.

Maria Verdés, directora del centre, des de que tenia 8 anys somiava en ser fisioterapeuta. A l'anar-se formant, va veure la necessitat d'un treball multidisciplinar per garantir l'èxit en la recuperació del pacient.

El seu objectiu és oferir un centre amb professionals qualificats i que treballin tots a una per garantir un bon resultat final.

 

La nostra història va començar amb la passió per ajudar les persones. Al llarg dels anys, ens hem destacat pel nostre compromís amb els nostres pacients i la nostra trajectòria professional. Som aquí per oferir-te una excel·lent atenció i suport en el teu camí cap a una vida més saludable.

MARIA VERDÉS

Una fisioterapeuta i osteòpata apassionada de la seva feina

És important recordar que no tots els centres de fisioteràpia són iguals i que la qualitat del servei no es mesura necessàriament per l'aparença o la ubicació...
EI que és important és buscar un fisioterapeuta que tingui habilitats i competències reals, sigui capaç d'establir una relació terapèutica efectiva i ofereixi un bon servei. 

Com a fisioterapeuta, puc dir que m'enfoco en la qualitat del tractament i dels resultats que puc aconseguir amb els meus pacients, per mi és molt més important que qualsevol altra cosa.
Busco que els pacients es sentin còmodes i confiats en les meves mans, i això els permet aconseguir resultats positius en la seva recuperació.

És molt diferent ser tractat en serio i no en sèrie, com un ser únic i no com un més.

Ser tractat com et mereixes, prestant atenció al que necessites i esperes.

COM ET MEREIXES

bottom of page