Des de l'inici hem treballat per donar 

 als pacients un estàndard altíssim d'excel·lència:  des del diagnòstic fins la recuperació i per suposat el manteniment. 

QUÈ ÉS EPIPHYSIS?

La filosofia del centre va encaminada a tractar no solament la patologia, sinó a la persona en sí, oferint professionalitat i un tractament totalment personalitzat i individualitzat.

Persones expertes en millorar el benestar i la qualitat de vida.

Epiphysis va obrir les portes a  Les Borges Blanques el 2016.

Des dels seus inicis, un dels reptes més importants dels professionals que integren l’equip terapèutic del centre ha estat la formació continuada i l’especialització en diferents àrees terapèutiques orientades a la rehabilitació, les teràpies globals i la prevenció. L’objectiu principal és l’atenció a les persones.

Introduïm les més avançades tècniques i teràpies naturals, que ens permeten una atenció personalitzada i millorar la qualitat de vida de tots els que confien en nosaltres.

Maria Verdés, directora del centre, des de que tenia 8 anys somiava en ser fisioterapeuta. A l'anar-se formant, va veure la necessitat d'un treball multidisciplinar (combinació de diferents teràpies i amb la intervenció de diversos professionals) per garantir l'èxit en la recuperació del pacient.

Per això, des de que va obrir les portes d'Epiphysis, ha anat lluitant per conseguir-ho.

El seu objectiu és oferir un centre amb professionals qualificats i que treballin tots a una per garantir un bon resultat final.

És molt diferent ser tractat en serio i no en sèrie,

com un ser únic i no com un més.

Buscar l'origen és la solució.

LES INSTAL·LACIONS

COM ARRIBAR

"Mai s'ha de pendre el camí fàcil, sinó el camí correcte..

No importa que el viatge sigui llarg"