top of page

 Des de l'inici hem treballat per donar 

 als pacients un estàndard altíssim d'excel·lència:  des del diagnòstic fins la recuperació i per suposat el manteniment. 

QUÈ ÉS EPIPHYSIS?

La filosofia del centre va encaminada a tractar no solament la patologia, sinó a la persona en sí, oferint professionalitat i un tractament totalment personalitzat i individualitzat.

Persones expertes en millorar el benestar i la qualitat de vida.

Epiphysis va obrir les portes a  Les Borges Blanques el 2016.

Des dels seus inicis, un dels reptes més importants dels professionals que integren l’equip terapèutic del centre ha estat la formació continuada i l’especialització en diferents àrees terapèutiques orientades a la rehabilitació, les teràpies globals i la prevenció. L’objectiu principal és l’atenció a les persones.

Introduïm les més avançades tècniques i teràpies naturals, que ens permeten una atenció personalitzada i millorar la qualitat de vida de tots els que confien en nosaltres.

Maria Verdés, directora del centre, des de que tenia 8 anys somiava en ser fisioterapeuta. A l'anar-se formant, va veure la necessitat d'un treball multidisciplinar (combinació de diferents teràpies i amb la intervenció de diversos professionals) per garantir l'èxit en la recuperació del pacient.

Per això, des de que va obrir les portes d'Epiphysis, ha anat lluitant per conseguir-ho.

El seu objectiu és oferir un centre amb professionals qualificats i que treballin tots a una per garantir un bon resultat final.

És molt diferent ser tractat en serio i no en sèrie,

com un ser únic i no com un més.

Buscar l'origen és la solució.

LES INSTAL·LACIONS

COM ARRIBAR

"Mai s'ha de pendre el camí fàcil, sinó el camí correcte..

No importa que el viatge sigui llarg"

bottom of page