top of page
IMG20240625193909-01.jpeg

Filosofia

Va encaminada a tractar no solament la patologia, sinó a la persona en sí, oferint professionalitat i un tractament totalment personalitzat i individualitzat.

 

Des de l'inici he treballat per donar als pacients un estàndard altíssim d'excel·lència: des del diagnòstic fins la recuperació i per suposat el manteniment. 

BALAGUER

A la consulta de fisioteràpia el que importa és la feina ben feta,

no només l'aparença o la imatge.

És cert que en la societat actual, la fama i la popularitat a les xarxes socials d'alguns fisios poden ser un indicador d'èxit i de bona imatge. Pero això no garanteix que ofereixi un bon servei o tingui una bona relació amb els seus pacients: Ia qualitat del treball i els resultats són allò que realment importen.

És important buscar un professional que tingui formació i capacitació sòlides en la seva àrea, sigui capaç d'establir una relació terapèutica efectiva amb els seus pacients i ofereixi un servei de qualitat.

La consulta de fisioteràpia no ha de ser necessàriament luxosa, el que importa és l'enfocament i l'atenció que es brinda. És una professió que requereix empatia i comprensió per entendre les necessitats i objectius individuals de cada pacient. 

ficada

QUI SÓC

Em dic Maria Verdes, una fisioterapeuta i osteòpata apassionada per la seva feina

És important recordar que no tots els centres de fisioteràpia són iguals i que la qualitat del servei no es mesura necessàriament per l'aparença o la ubicació...
EI que és important és buscar un fisioterapeuta que tingui habilitats i competències reals, sigui capaç d'establir una relació terapèutica efectiva i ofereixi un bon servei. 

Com a fisioterapeuta, puc dir que m'enfoco en la qualitat del tractament i dels resultats que puc aconseguir amb els meus pacients, per mi és molt més important que qualsevol altra cosa.
Busco que els pacients es sentin còmodes i confiats en les meves mans, i això els permet aconseguir resultats positius en la seva recuperació.

LES SESSIONS

​​Tots sabem que la fisioteràpia és un procés físic, però també emocional i psicològic: els pacients busquen no només alleugeriment del dolor, sinó també un suport emocional i una connexió amb el seu fisioterapeuta. L'empatia i la comprensió són fonamentals per establir una relació terapèutica efectiva i assolir els resultats desitjats.

La sessió ha de ser un procés valiós i beneficiós per aquells que busquen millorar la seva salut: és important recordar que no només es treballa el dolor o es millora Ia funció física, sinó també és una oportunitat per treballar en la prevenció i el manteniment del benestar.

En aquest sentit, és un procés que requereix temps, dedicació i una atenció personalitzada. La qualitat del tractament, la capacitat per entendre i atendre les necessitats individuals de cada pacient i la relació que  s'estableix entre el fisioterapeuta i el pacient són fonamentals per assolir els objectius i millorar

la salut.​​​​​​​​

A Balaguer tenim aquests serveis (clica sobre cada un per saber més):

TRUCA'NS

644 75 13 09

Dimarts

VISITA'NS

bottom of page