FISIOTERÀPIA ESPORTIVA
 DESCRIPCIÓ 

La Fisioteràpia Esportiva va dirigida a la immensa majoria de practicants d'esport i exercici, els fisioterapeutes donaran un tracte personalitzat als pacients. Aquest servei també va dirigit a tots aquells que estiguin preparant proves o exàmens físics de cara a oposicions de policia, bombers ...

 

Realitzem un estudi de les patologies sofertes, un estudi postural, la professió de cada pacient i definim les necessitats individuals de cada persona. Realitzem un entrenament físic amb les tècniques més adequades per prevenir futurs problemes, millorar la forma física i per tant la salut dels nostres pacients.
 

 PROFESSIONAL 

Maria Verdés Reche

(juntament amb l'educador físic)

 HORARIS 

Durant la pràctica esportiva poden aparèixer de manera fortuïta, per sobre entrenament, per traumatismes, per mal entrenament, per gestos fortuïts, problemes de tipus:

 

  • Múscul-tendinós: sobrecàrregues o contractures musculars, contusions, elongacions, ruptures fibril·lars, espasmes musculars, rehabilitació postquirúrgica, tendinitis, etc.

  • Càpsulo-lligamentosos: esquinços, retraccions, luxacions, trencaments de lligaments, rehabilitació postquirúrgica, etc.

  • Articulars: condromalacias, artrosi, vessaments articulars, rehabilitació postquirúrgica, etc.

  • Ossis: fractures, fissures, periostitis, rehabilitació després intervenció quirúrgica, etc.

A convenir.

ESTIL DE VIDA

La pràctica esportiva regular i adequada és vital per aconseguir un estat òptim de salut.

SALUT

La prevenció i el tractament de fisioteràpia són el complement adequat a l'activitat esportiva.

SATISFACCIÓ

L'exercici físic adequat i pautat és una arma terapèutica sensacional.

TÈCNIQUES

Utilitzem diferents tècniques com el massatge esportiu, la teràpia manual, estiraments passius i actius, propiocepció, kinesiotaping, embenats funcionals, cyriax, ventoses,..... entre d'altres.


Quan parlem de lesions esportives és a més molt important treballar en la prevenció. Per això, t'indiquem quins són els exercicis terapèutics personalitzats que has de fer per evitar o minimitzar el risc de lesions futures, tant en pre-competició com post-competició. Realitzem, a més, la readaptació a la pràctica esportiva.