top of page
Masaje de cabeza

FISIOTERÀPIA

És la ciència i art del tractament físic; és a dir, el conjunt de mètodes, actuacions i tècniques que mitjançant l'aplicació de mitjans físics: curen i prevenen les malalties, promouen la salut, recuperen, habiliten/rehabiliten i readapten les persones afectades de disfuncions psicofísiques o les que es volen mantenir en un nivell adequat de salut.

 

És una disciplina que es troba inclosa en la Llei d'Ordenació de Professions Sanitàries.

La fisioteràpia és un dels pilars bàsics de la terapèutica, dels quals disposa la medicina per curar, prevenir i readaptar als pacients. La seva finalitat és promoure, mantenir, restablir i augmentar el nivell de salut dels ciutadans per tal de millorar la qualitat de vida de la persona i facilitar-ne la reinserció social plena.

 

(Estatutos Generales Título I, Capítulo I. Artículo 1)

 

Masaje de cabeza

QUÈ PODEM TRACTAR

 a través de la fisioteràpia 

01

Problemes musculoesquelètics

El sistema musculoesquelètic és un sistema orgànic que inclou ossos, músculs, cartílags, tendons, lligaments, articulacions i altres teixits connectius.

Per tant, tractem dolors/lesions que afecten a tots aquests teixits, de qualsevol part del cos.

02

Problemes d'esquena

Sí, l'esquena forma part del sistema musculoesqulètic, per tant també tractem hèrnies discals, protrusions i "ciàtica".

03

Patologies i post-cirurgia

Pal·liem la simptomatologia de malalties com migranya, fibromiàlgia, artrosi, artritis reumatoide,...

T'han operat, el metge t'ha donat l'alta però no estàs bé? Podem ajudar-te.

04

No ho tens clar?

Aquí trobaràs més respostes a dubtes freqüents.

I si encara en tens... Pregunta'ns sense cap compromís!

TÈCNIQUES

 pròpies de la fisioteràpia 

Són funcions dels fisioterapeutes, entre d'altres, l'establiment i l'aplicació de tots els mitjans físics (l'electricitat, la calor, el fred..) que puguin ser utilitzats amb efectes terapèutics en els tractaments que es presten als usuaris de totes les especialitats de medicina.

També la realització d'exercici terapèutic i tractaments de massatge, osteopatia, quiropràxia, tècniques terapèutiques reflectides i altres teràpies manuals específiques, alternatives o complementàries afins al camp de competència de la fisioteràpia (com la punció seca) que es puguin utilitzar en el tractament d'usuaris.

bottom of page