top of page
gemma danés1_edited.jpg

GEMMA DANÉS

Acupuntora, reflexòloga podal, limfoterapeuta i quiromassatgista
  • Graduada en Medicina Tradicional Xinesa

  • Diplomada en Drenatge Limfàtic Manual

  • Diplomada en Quiromassatge Terapèutic

  • Diplomada en Reflexologia podal

gemma danés.jpg

Més sobre mi

"El món és molt ric en teràpies"

En el meu cas vaig estudiar teràpies naturals una mica per casualitat, volia estudiar quelcom relacionat amb la sanitat, però no em sentia identificada amb els mètodes occidentals.

 

Un dia vaig fer una visita a l'escola de teràpies naturals de Barcelona i vaig descobrir un món desconegut per mi i allà em vaig quedar. Vaig decidir estudiar aquest àmbit perquè penso que el món és molt ric en teràpies, tècniques i medicines diferents.

 

Crec fermament que és molt important preservar-les, ja que d'aquesta manera pots tractar el pacient de forma més completa. He après molt en tots aquests anys de terapeuta, sobretot escoltant als pacients, moltes gràcies a tots i a totes!

Seguiré escoltant-vos amb molt de gust.

Imagen de WhatsApp 2024-03-11 a las 18.52_edited.jpg

5 VIRTUTS

+ Empatia

+ Escoltar

+ Comunicació

+ Resolució

+ Cordialitat

Em considero una persona empàtica i les teràpies em permeten treure aquesta part. Aquestes tenen una visió holística i consideren que la part emocional té un efecte molt important en la salut de les persones i aquesta és una de les seves gans qualitats. Per tot això, és important escoltar al pacient.

Trobo que la comunicació és bàsica perquè funcioni el tractament i s'està perdent. Per mi és molt important que el pacient entengui la teràpia i tingui una actitud positiva.

 

Penso que "davant dels problemes, solucions", sóc una persona resolutiva i pràctica, no m'agrada gens recrear-me en el victimisme. Em considero forta i en situacions de pressió intento superar-me.

La cordialitat és indispensable. En un món cada cop més fred i individualista, penso que les teràpies fan just el contrari: l'afecte, el respecte, l'ajuda als altres i sobretot l'amor, ja que en un món cada cop més violent apostar per l'amor és revolucionari i curatiu.

M'AGRADA..

+ Llegir

+ Meditar

+ La naturalesa

Llegir és la meva gran passió, aquesta et fa ser crítica, et fa pensar per tu mateix i saber el què vols i el què no.

Sempre aconsello meditar als meus pacients, et serveix per calmar la ment i en moments complicats aprendre a controlar-la.

Vaig deixar primer el poble, després la ciutat i ara visc al mig de la naturalesa. Penso que un dels motius pels quals la gent emmalalteix és per aquest trencament amb la natura, som natura i venim d'allà.

Imagen de WhatsApp 2024-03-11 a las 18.53.19_8a165588.jpg

ODIO..

+ Les injustícies

+ La mala educació

+ La prepotència

No soporto les injustícies, per això he dedicat part de la meva vida a l'activisme, ja que crec que s'han de denunciar i lluitar contra elles.

Penso que les bones formes no s'han de perdre mai i per això no m'agrada la mala educació.

La humilitat és una de la millor qualitat que es pot tenir, i és l'antítesi de la prepotència.

Imagen de WhatsApp 2024-03-11 a las 18.52.22_18425b54.jpg

TÈCNICA TOP

+ L'acupuntura

Penso que és una teràpia molt completa i que tracta l'individu holísticament, és a dir, la seva part física i mental/emocional alhora.

bottom of page