top of page
foto papis centre_edited.png

EL COR D'EPIPHYSIS

Busquem professionals que, com nosaltres,  estiguin compromesos amb la seva feina. Dedicats a donar qualitat en els seus serveis, que els importi escoltar als pacients i treballin de manera col·laborativa per proporcionar un enfocament holístic en el tractament.

 

Volem en el nostre equip persones que es preocupin pel benestar físic, mental i emocional dels pacients, creant així un entorn càlid i acollidor on es sentin còmodes i confiats en el seu procés de curació.

La nostra història va començar amb la passió per ajudar les persones. Així doncs, per ser part del nostre equip, és necessari treballar en base a aquestes premises. 

Escriu-nos o truca'ns per obtenir més informació!​

foto maria centre sense fondo_edited.png

El nostre equip de professionals està dedicat a donar qualitat als nostres serveis de salut. Ens importa escoltar els nostres pacients i treballem de manera col·laborativa per proporcionar un enfocament holístic pel tractament.

 

Ens preocupem pel benestar físic, mental i emocional dels nostres pacients. Ens esforcem per crear un entorn càlid i acollidor on es sentin còmodes i confiats en el seu procés de curació.

 

 

Escriu-nos o truca'ns per obtenir més informació!​

EQUIP colaboradors

Dedicació. Experiència. Passió.

Professionalitat. Qualitat. Compromís.

col·laboradors

 

el professional que no treballiaixínoestarà en el nostre equip.busquen uns requisitsperòs'ha deteniren compte que​són autonoms.

espai coworking

​Els membres que treballen a Epiphysis són autònoms.

Escollim als nostres col·laboradors i ens esforcem per seleccionar als millors professionals, però us recordem que finalment és el col·laborador qui assumeix la la responsabilitat del seu propi treball.

I això és el que volem! Això ens permet crear un ambient positiu i productiu per tots, on cada persona pot desenvolupar la seva carrera amb llibertat.

​​​Els nostres membres són autònoms, cosa que significa que ells mateixos assumeixen la responsabilitat del seu treball i prenen decisions sobre els seus propis projectes i objectius.  Nosaltres ens enfoquem a brindar-los els recursos i el suport necessari perquè puguin assolir els seus objectius, però finalment és l'empleat qui té el control i la responsabilitat sobre el seu propi trajecte professional

PRESENTACIÓ

bottom of page